Afrika Azië Europa Oceanië Noord-Amerika Zuid-Amerika
Actief Bezienswaardigheden Overnachten Eten & Drinken Evenementen

District South Yarra Appartments (Melbourne, Australië)

De appartementen van District South Yarra liggen zoals de naam al doet vermoeden in de wijk South Yarra in Melbourne. Deze wijk ligt langs de rivier de Yarra op zo’n 45 minuten lopen van het stadscentrum. Met het openbaar vervoer(de trein) ben je in 9 minuten in het centrum.

Voor een beetje vermaak hoef je overigens helemaal het stadscentrum van Melbourne niet in, want de appartementen liggen vlakbij de langste winkelstraat van Melbourne, Chapel Street, waar je heel veel winkels, koffiezaakjes, restaurants, pubs en overig vermaak vindt.

Wanneer je van een stukje natuur wilt genieten, kun je langs de Yarra rivier wandelen, die al op 5 minuten lopen vanaf de appartementen ligt en loop je nog 15 minuten door kom je bij de Royal Botanic Gardens Victoria uit. Een immens park met de meest uiteenlopende soorten bomen en planten en er zijn ook heel veel vogels en overige dieren te spotten.

Het appartementencomplex is een hoge toren en vanuit ons appartement keek je uit over de stad. Van binnen is het uitermate netjes en volledig uitgerust. Wij waren met twee stellen en hadden een appartement met twee slaapkamers en bij beide slaapkamers een eigen badkamer. Ook was er een keuken met wasmachine en wasdroger aanwezig.

Het appartement lag erg gunstig qua locatie vonden wij en het was een erg comfortabel verblijf. Een echte aanrader dus!Meer informatie

Geplaatst door: Martin

Wereldplek delen