Afrika Azië Europa Oceanië Noord-Amerika Zuid-Amerika
Actief Bezienswaardigheden Overnachten Eten & Drinken Evenementen

Over ons

Wereldplekken is een idee van Liefde voor Reizen, dé reisblog die al meer dan 4 jaar een begrip is in de reiswereld en dagelijks duizenden reizigers weet te bereiken met inspirerende blogs.

Wereldreizigers

Vanaf juni 2019 is ook Wereldplekken een feit. Wereldplekken is hét platform waarop bloggers en andere reisliefhebbers hun favoriete (wereld)plekken kunnen delen. Een inspirerende website vol met bijzondere plekken, waarbij je in één oogopslag kunt zien wat je niet mag missen tijdens het reizen. Kies bijvoorbeeld een categorie zoals ‘actief’, ‘bezienswaardigheden’, ‘overnachten’, ‘eten & drinken’ of ‘evenementen’ en laat je inspireren.

Wereldkaart

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op onze wereldkaart, waarop alle wereldplekken te zien zijn. Een makkelijke manier om reistips te lezen over een land of stad.

Wereldplekken toevoegen

Heb je zelf net een onvergetelijke reis achter de rug en kun je niet wachten om je favoriete plekken te delen met andere? Voeg dan ook snel je favoriete plekken toe aan Wereldplekken. Alle Wereldplekken worden (na goedkeuring) binnen 24 uur geplaatst en zijn zichtbaar op onze website. Voeg je favoriete wereldplekken nu toe!

Wat verstaan wij onder wereldplekken?

Bucketlist bijhouden

Je kunt jouw favorieten wereldplekken eenvoudig verzamelen. Klik op ‘plaats in bucketlist’ en de wereldplek wordt in jouw bucketlist opgeslagen. Voor het verzamelen van jouw wereldplekken heb je geen account nodig. Het verzamelen van wereldplekken gebeurt met ‘sessies’. Zorg er daarom altijd voor als je klaar bent met het verzamelen dat je het lijstje naar jezelf stuurt via de mail.

Heb je een plek in je hoofd, maar twijfel je of deze thuishoort op Wereldplekken.nl? Twijfel niet en contact ons direct. Wij sturen zo snel mogelijk een reactie terug zodat jouw wereldplek zo snel mogelijk zichtbaar is op de website.

Volg Wereldplekken op de socials